Menu Luk

Aktiv Service ApS

Vi er et  rengøringsselskab med mere end 20 år på bagen. Selskabet beskæftiger næsten 100 ansatte, der dagligt yder service inden for flere serviceområder;  

Rengøring af storcentre

Rengøring af storcentre er vores primære service, og vi har gennem årene oparbejdet en stor viden om facilitering af netop denne opgavetype. Det er en meget kompleks opgave at facilitere et storcenter, derfor har vi udarbejdet et særligt uddannelseskoncept af vore mange medarbejdere, så de er særligt rustede til opgaven. Netop denne komplekse opgavetype gør også, at vore medarbejdere kan håndtere de fleste af de traditionelle rengøringsopgaver, der måtte være nødvendige.  

Mange typer af rengøring

Vi udfører rengøring efter håndværkere, diverse former for industrirengøring, rensning af tæpper, vedligeholdelse af udenomsarealer, skadeservice, og i det hele taget alle de opgaver, der kan sættes i forbindelse med driften af storcentre.  

Mange år i branchen

Vi har høstet stor erfaring gennem mange år i branchen, så vi – ganske vederlagsfrit – kan stille vores store viden til rådighed for dem, som måtte have brug for det, hvilket i mange tilfælde kan være medvirkende til betragtelige besparelser på driftsomkostningerne.

Et mellemstort rengøringsselskab

Størrelsen af vores virksomhed betyder for vores vedkommende – stor fleksibilitet og hurtig omstilling/manøvrering – nøgleord i moderne virksomheder. Dette er til stor gavn for vore mange kunder.  

Trofaste kunder

I over 20 år har vi haft ansvaret for den primære rengøring i mange virksomheder.  Daglig rengøring er bestemt hovedaktiviteten i Aktiv Service ApS. Vi ved, hvad der kræves af en professionel rengøringsvirksomhed – også i dette århundrede.

Aktiv Service ApS opererer over hele Sjælland med hovedkontor i Hvidovre.