Menu Luk

PERSONDATAPOLITIK

Hvilke persondata indsamler Aktiv Service Aps?

For at kunne levere en given ydelse til kunderne indsamler og behandler Aktiv Service Aps nødvendige persondata – navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, opgavebeskrivelse og elektronisk kommunikation herunder email & SMS historik.

Persondata indsamles i følgende tilfælde:

  • Ved oprettelse af en sag, via vores kontaktformular, email eller telefonisk.
  • Ved køb.
  • Ved alle typer elektronisk henvendelse, herunder SMS, email, opkald, sociale medier o.lign.

En kunde har til enhver tid ret til at se de oplysninger/informationer, som vedrører kunden selv. Man har ligeledes ret til at få opdateret eller slettet sine oplysninger i et omfang, der ikke går ud over andre hensyn. Ændringer bliver logget i op til 2 år af hensyn til svindel eller misbrug over for Aktiv Service Aps. Af hensyn til regnskaber, skat og moms, arkiveres alle fakturaer i 5 år.

Der bliver ikke registreret følsomme persondata på kunder.

Der bliver ikke oprettet systematiske arkiver med persondata.

Persondata kan gives videre

Udveksling af persondata med betroede samarbejdspartnere & leverandører kan være nødvendig for at kunne opfylde leverings- og salgsforpligtelser og i forhold til garanti og reklamation. Derfor kan dit navn, adresse, emailadresse og telefonnummer i den sammenhæng blive udvekslet.

Sådan opbevares persondata

Aktiv Service Aps opbevarer persondata i form af emailkorrespondance, breve, logging af sms, telefonopkald og i bogholderi. Persondata opbevares på krypterede servere inden for EU eller i lande, som giver tilstrækkelig beskyttelse. Alt transmittering af persondata er krypteret og alle servere er beskyttet bag firewalls og anti-virus.

Rettigheder og indsigelse

I henhold til persondataforordningen har en kunde altid ret til at gøre indsigelse mod en evt. registrering af sine persondata, og man har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse med ønske om dette skal rettes til Aktiv Service Aps via email til: mkj@aktiv-service-aps.dk eller på telefon ved at ringe til: 36 49 56 00, hvorefter Aktiv Service Aps indenfor 1 måned efter modtagelsen af en anmodning vil imødekomme henvendelsen.

Aktiv Service Aps har ret til at afvise anmodninger, som enten er urimeligt gentagende, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller påvirker forretningshemmeligheder.

Hvis din henvendelse ikke medfører en afklaring, så har man til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet. Datatilsynets aktuelle kontakt-adresse findes på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Cookies

En cookie er en datafil, som gemmes på din computer for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Her er oversigten over brug af cookies:

Nødvendige cookies

Disse cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan yde det, der bliver bedt om.

Præference-cookies

Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Drifts- og optimeringscookies

Google Analytics bruges til at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookies fra Facebook bruges til at vise en “Synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Cookies fra Google Plus bruges til at vise en “Anbefal offenligt” knap. Google giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Google Analytics) der viser brugen af Google Plus profiler.

Læs mere om EU cookie-loven her:
erhvervsstyrelsen.dk/cookies